چه طور می توانم سفارش خرید بدهم؟ |
پس از کلیک بر روی عکس بالا ( خرید محصول ) ، ابتدا استان و شهرستان و در مرحله بعد سایر اطلاعات خواسته شده را وارد و سفارش خود را نهایی کنید ( دقت نمایید حتما شماره موبایل واقعی و معتبر ثبت نمایید زیرا پس از ثبت سفارش به صورت خودکار پیامکی برای شما ارسال میشود که جهت تایید می بابیست عدد 1 را وارد نمایید ، تمامی سفارش هایی که شماره موبایل و یا منرل نامعتبر باشد کنسل میشود و کالایی ارسال نخواهد شد) |
|
چگونه می توانم به خرید اینترنتی اعتماد کنم؟؟ |
- همانطور که میدانید شما تا زمانی که کالا را تحویل نگرفته اید ، هزینه ای به مامور پست پرداخت نخواهید کرد ، پس میتوانید با خیال راحت و بدون هزینه خرید کنید - تمامی ارسال های ما توسط اداره پست انجام خواهد شد و طبق قرار دادی که ما بین ما و اداره پست بسته شده است آدرس دقیق منزل و فروشگاه و شماره موبایل معتبر فروشگاه در فاکتورهای ارسالی موجود است و شما میتوانید در هر لحظه با ما در تماس باشید و سوالات و مشکلات را با ما مطرح نمایید - در صورت تحویل کالا و مشاهده ایراد 4 روز فرصت دارید کالا را برگشت دهید ، ما هزینه پرداختی شما را تمام و کمال به حساب بانکیتان واریز می کنیم |
|
چگونه می توانم سفارش خود را پیگیری کنم؟ |
اگر می خواهید بعد از ارسال سفارشتان, وضعیت آن را در شرکت پست پیگیری کنید و از شهری که بسته شما هم اکنون در آن قرار دارد, مطلع شوید روی اینجا کلیک کنید و این بار شماره رهگیری پستی را وارد کنید. |
|
سفارش چه زمانی به دست من می رسد؟ |
در سفارشات خرید پستی طبق تجربه ما, سفارشات با پست پیشتاز از ۳ تا ۸ روز و با پست سفارشی بیشتر از این مقدار طول می کشد تا به دست شما برسد. |
|
آیا هزینه پست بر عهده خریدار است؟ |
در خرید پستی بله, طبق روال سیستم های پستی کشور و فروشگاه های اینترنتی, خریدار می بایست علاوه بر هزینه محصول, هزینه پستی را نیز بپردازد. |
|
آیا این ساعت نسخه اصلی رولکس می باشد؟ |
همانطور که نوشته های بالا گفتیم این نسخه از ساعت های کپی می باشد دارای کیفیت بالایی است که از لحاظ ظاهری و وزن به نسخه اصلی 3 میلیون تومانی آن بسیار شبیه است ، در نسخه 3 میلیون تومانی و اصلی هر 4 موتور این ساعت کار می کند اما در این نسخه از ساعت های ما فقط یک موتور اصلی کار می کند |
|
درباره این سایت